Friday Design is een jong bedrijf, bestaande uit vier vrienden; Pieter Klapwijk, Rinse van Loon, Jos Zomer en Jesse van Wijnen. Samen ontwerpen en produceren zij voor een zo laag mogelijke prijs allerlei soorten meubilair en woonaccessoires van steigerhout. Uitgangspunt van Friday Design is een hoge kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. Het kleine karakter van het bedrijf, er wordt alleen op vrijdag gewerkt, zorgt voor persoonlijk contact en een ultieme ‘op maat’ levering van de gewenste artikelen.

Friday Design heeft een standaard assortiment dat steeds groter wordt. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het realiseren van veel uiteenlopende manieren van steigerhout bewerking; dit houdt het werk wel zo leuk en uitdagend.

Jesse van Wijnen, Commercieel directeur

Jesse van Wijnen Jesse is 25 jaar en is als het meesterbrein aangetrokken in de zaak.
Door zijn enthousiasme en betrouwbaarheid is hij de juiste persoon voor het contact met klanten.

Jesse is verantwoordelijk voor alle marketing en sales activiteiten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de administratie en contacten met derden.

 


Pieter Klapwijk, Operationeel directeur

155509_157852844258866_8128856_n Pieter is 24 jaar en is een genie op het gebied van ontwerp en techniek. Ook de vertaling van het ontwerp naar de werkelijke fabricage is voor hem geen probleem.

Pieter is verantwoordelijk voor de wekelijkse leiding en het ontwerp van alle artikelen. Daarnaast heeft hij een adviesfunctie met betrekking tot de inrichting en gebruik van de werkplaats.

 

Rinse van Loon, Facilitair directeur

282211_101413519956200_4198867_n   Rinse is 23 jaar en beschikt over een grote dosis energie en creativiteit. Is goed in het bedenken van nieuwe artikelen en blijft daarmee de concurrentie voor.

Rinse is verantwoordelijk voor alle zaken die spelen rondom de werkplaats en de aflevering van de artikelen. Daarnaast heeft Rinse een adviesrol op het gebied van ontwerp en techniek.
Als laatste houdt Rinse zich bezig met de marketing.Jos Zomer, Technisch directeur

Jos Zomer

Jos is 22 jaar en heeft uitstekende kennis van ontwerp en constructies. Het ontwikkelen van nieuwe producten en optimaliseren van maatwerk zijn bij hem in goede handen.
Door zijn creativiteit en ervaring blijft Friday Design de concurrentie ruim voor.

Jos is verantwoordelijk voor de ontwerpfase en concretisering van de aanvraag, die hij samen met de operationeel directeur vormgeeft. Daarnaast heeft Jos een adviesfunctie op operationeel gebied.